Naša ponudba obsegaTORTE

Torte izdelujemo za različne priložnosti kot so rojstni dnevi, razne obletnice, poroke, krst, prvo obhajilo, birma, posebni dogodki oz. za vse, kar se vam zdi vredno proslaviti.

Naše torte so izdelane iz naravnih materialov, za premaze ne uporabljamo umetnih mas ampak smetano ali čokolado. Motiv za torto si izberete sami, lahko je izrezan ali pa narisan. V naši spletni galeriji si lahko ogledate nekaj primerov, kaj vse smo že naredili. Okuse torte od določene velikosti naprej lahko tudi kombinirate in s tem ustrežete gostom z različnimi okusi.

Okusi tort: ­

-ledena oz. lahka čokoladna,

-sacher,

-čokoladno orehova,

-jagodna,

-kavna z banano,

-skutna ( breskev),

-torta z mešanim sadjem,

-višnjeva

- zlata torta (primerna tudi za osebe s celeakijo)...


POTICE

Potica je slovenska tradicionalna jed, brez katere si ne moremo predstavljati božiča in velikonočnih praznikov. Pri nas jo pripravljamo takrat in za vse druge priložnosti, ob katerih se vam zdi primerno, da jo postavite na mizo. Vse potice so ročno izdelane po preizkušenih domačih receptih.

Vrste potic:

-orehova,

-lešnikova,

-pehtranova,

-potratna,

-jabolčna,

-čokoladna,

- rozinova,

- makova,

- kokosova,

- mini potičke


SVEŽE PECIVO

Sveže pecivo ponujamo mešano na pladnjih (veliki, mali, mini pladnji). Doma sami ne spečete nikoli toliko različnih vrst, zato je pladenj svežega peciva, ki zadovolji veliko različnih okusov, zelo privlačen za pogostitev povabljenih na praznovanjih. Pecivo pa po želji lahko naročite tudi posamično. Pladnji peciva so odlična ponudba za poročna praznovanja in pogostitve ob otvoritvah ali podelitvah. Poleg sladkega peciva naša ponudba obsega tudi slano pecivo, ki ga lahko uporabite tudi namesto prigrizkov ob različnih priložnostih.

Vrste svežega peciva:

-mignoni,

-pite (jabolčna, skutina, borovničeva,...),

-zamorček v srajčki,

-rulade( kokosova, marmeladna, čokoladna, sadna,...),

-malinovo pecivo,

-jaffa pecivo,

-princes krofi

-raffaello pecivo...

PIŠKOTI

Izdelava domačih piškotov je namenjena vašemu vsakdanu, gostom, ki vas presenetijo in vsem posebnim priložnostim. Radi poudarimo da je vsaka vrsta piškotov izdelana iz drugačnega testa, kar pomeni da se piškoti razlikujejo tudi po okusu ne samo po obliki. Naša standardna mešanica domačih piškotov vsebuje več kot 15 vrst piškotov (1kg, 1/2kg), po naročilu pa lahko izberete tudi posamezne vrste.

Vrste piškotov: lincerji, orehovi rogljički, huzarski krapki, skutni piškoti, čokoladne ploščice, gobice, breskvice, mandljevi, lešnikovi trikotnikiZA NAŠE MALČKE

Za naše malčke in za njihova praznovanja pripravljamo tudi ježke in indijančke s katerimi se lahko posladkate tudi vi.